Bed & Breakfast - Chambre d'Hote Frankrijk: Auberge de la Renaissance Savigny - Haut Marne - Langres
Nederlands 

Omgeving Savigny en Franse Ardennen


Laat u verleiden door de natuur, de rust en de kalmte! De omgeving is heuvelachtig, bosrijk  met hier en daar een kasteeltje.

Ter ontspanning kunt u genieten van talrijke activiteiten in dit schilderachtige decor, zoals wandelen, fietsen, paardrijden, motorrijden, golfen, vissen..

Heerlijk wandelen door de heuvels en de bossen van de omgeving.

Vallei van de Saone:

25 km van Savigny het adembenemend Saone-dal waar U kunt kanoen of een dagje varen.

Golf: 3 uitgestrekte golfbanen op een uur rijden van Savigny.

Bourbonne-les-Bains: Thermobaden

De 4 meren bij Langres

 

Bezienswaardigheden

Langres 

Deze oude stad ligt op een vooruitstekende rots van het Plateau de Langres. Een bezichtiging van de oude stad en een wandeling over de stadsmuur zijn zeker de moeite waard. De grootste bezienswaardigheid van Langres zijn de middeleeuwse stadsmuren. De muren bestaan uit torens, borstweringen en stadspoorten. Vanaf de muren heeft u een spectaculair uitzicht op het dal van de Marne. Binnen de muren van deze vestingstad, aangemerkt als Ville d’Art et d’Histoire, onthullen zich een aantal schitterende parels: de toren van Navarre, de kathedraal en de voormalige kanunnikenwijk, de overdekte passages en het Renaissancehuis. U kunt ook een bezoek brengen aan een van de vier stuwmeren die aan het eind van de 19de en het begin van de 20ste eeuw rond Langres werden aangelegd. In deze meren kunt u goed vissen. www.tourisme-langres.com.

 

Auberge de la Renaissance | 34 Rue Festival | 52500 Savigny Frankrijk | +33 3 25 88 69 17 | E. aubergedelarenaissance52@gmail.com  | Sitemap | links

Powered by : QualitySites4All